hegyi fanni szexualpszichologus jelolt oldala

Hegyi Fanni

Szexuálpszichológus jelölt

Már gyerekként is magabiztosan tudtam, hogy pszichológus szeretnék lenni és a hivatásommal segíteni másoknak. Folyamatosan megfigyeltem az embereket és ez volt az, amiről tudtam, hogy boldoggá tesz. Szerettem a felnőttek beszélgetéseit kihallgatni, megérteni, hogyan működnek az emberi kapcsolatok, egyes emberek cselekvései mögött milyen mechanizmusok húzódnak meg.

Tanulmányaimat az Eötvös Loránd Tudományegyetemen kezdtem 2015-ben, majd okleveles pszichológusként a Károli Gáspár Református Egyetemen végeztem felnőtt klinikai szakirányon (2021). Jelenleg az ELTE szexuálpszichológiai szakképzésén veszek részt.

Számomra az egyik legérdekesebb dolog a világunkban az, hogy minél jobban meg tudjuk ismerni önmagunkat, és a belső erőforrásainkat a lehető legjobb módon tudjuk felhasználni. 

Szeretek olyan emberekkel dolgozni, akiknek gondot okoz az identitásuk, akik nehezen tudnak emiatt kapcsolódni a családjukhoz, illetve a társadalmunkban uralkodó számos normához, hiedelemhez.

Hiszek abban, hogy ha kellő megértést és elfogadást kapunk másoktól, azáltal meg is tud kezdődni a gyógyulás egy jobb élet irányába.

Éppen ezért a munkám során elengedhetetlennek tartom, hogy egy nyitott és biztonságos környezetet teremtsek, ahol a klienseim a gondolataikat és az érzéseiket az ítélkezéstől való félelem nélkül meg tudják osztani.

További szakembereink

Szabó Márta

,,Hiszem, hogy mindannyiunkban benne van a változás képessége, a kellő rugalmasság és kitartás ahhoz, hogy az általunk vágyott célokat elérjük.”

katalin opt

Katona Katalin

,,Fontosnak tartom, hogy klienseim a konzultációk során szégyenkezés és tabuk nélkül tudjanak velem beszélgetni.”

sepsi helga szexualpszichologus jelolt oldal

Sepsi Helga

„Munkámat a feltétel nélküli elfogadás, az empátia és a hitelesség jegyében végzem, megteremtve egy biztonságos közeget, ahol a klienseimben rejlő lehetőségek kibontakozhatnak.”

Váradi Fanni szexterápiája során párkapcsolati tanácsokat is ad

Váradi Fanni

“Hiszek abban, hogy a szexuális zavarok, elakadások és problémák nagy része megváltoztatható, vagy megszüntethető, ha motiváltak vagyunk rá.”