Katona Katalin

Pszichológus, Szexuálpszichológus

Pályafutásomat nyomozóként kezdtem, de tudtam, hogy az emberekhez kapcsolódó, változatos munka iránti igényemet hosszú távon a pszichológia fogja megteremteni. Ez a határozott jövőkép lebegett a szemem előtt, amikor munka mellett a Szegedi Tudományegyetemen okleveles pszichológus diplomát szereztem kognitív neuropszichológia szakirányon (2011), majd a Budapesti Műszaki Egyetemen munka- és szervezetpszichológus oklevelet kaptam (2013), pár évvel később pedig az ELTE-n szexuálpszichológiai szakpszichológus végzettséget szereztem (2017).

Gyermekem születése volt a fő motiváció, hogy – egy rugalmas és családbarát időbeosztás reményében – engedjek pszichológusi ambícióimnak. Így hát lezártam nyomozói karrierem és 2020 februárjától magánpraxisom keretein belül várom a változásra vágyókat.

Munkám során a kognitív viselkedésterápia, a sématerápia és a tranzakcióanalízis elemeit egyaránt szívesen alkalmazom annak függvényében, hogy a hozzám fordulók problémáját melyikkel lehet a leghatékonyabban feloldani.

Ugyanakkor minden szakirányú végzettségtől, módszertantól függetlenül alapvetően annak a légkörnek a megteremtését tartom a legfontosabbnak, hogy klienseim a konzultációk során szégyenkezés és tabuk nélkül tudjanak velem beszélgetni.

További szakembereink

Szabó Márta

,,Hiszem, hogy mindannyiunkban benne van a változás képessége, a kellő rugalmasság és kitartás ahhoz, hogy az általunk vágyott célokat elérjük.”

Váradi Fanni

“Hiszek abban, hogy a szexuális zavarok, elakadások és problémák nagy része megváltoztatható, vagy megszüntethető, ha motiváltak vagyunk rá.”

hegyi fanni szexualpszichologus jelolt oldala

Hegyi Fanni

„Hiszek abban, hogy ha kellő megértést és elfogadást kapunk másoktól, azáltal meg is tud kezdődni a gyógyulás egy jobb élet irányába.”

sepsi helga szexualpszichologus jelolt oldal

Sepsi Helga

„Munkámat a feltétel nélküli elfogadás, az empátia és a hitelesség jegyében végzem, megteremtve egy biztonságos közeget, ahol a klienseimben rejlő lehetőségek kibontakozhatnak.”