Rólunk

A Dámia Szexterápia csapata téged is vár

Csapatunk

Szakmai érdeklődés és barátság. Ezek voltak kapcsolatunk kiindulási alapjai. Bár temperamentumunkban van eltérés, a Dámia alapítóiként azonos cél és értékrend mellett köteleződtünk el: olyan közeget, közösségi teret létrehozni, ahol az intimitásról, szexualitásról tabuk nélkül lehet kérdezni, beszélni. Ehhez a szellemiséghez csatlakoztak új kollégáink, így velük bővülve várjuk a hozzánk fordulókat.

Ehhez a szellemiséghez csatlakoztak új kollégáink, így velük bővülve várjuk a hozzánk fordulókat.

Váradi Fanni

Váradi Fanni

Szexuálpszichológus

“Hiszek abban, hogy a szexuális zavarok, elakadások és problémák nagy része megváltoztatható, vagy megszüntethető, ha motiváltak vagyunk rá.”

Szabó Márta

Szabó Márta

Szexuálpszichológus jelölt

,,Hiszem, hogy mindannyiunkban benne van a változás képessége, a kellő rugalmasság és kitartás ahhoz, hogy az általunk vágyott célokat elérjük.”

Katona Katalin

Katona Katalin

Szexuálpszichológus

,,Fontosnak tartom, hogy klienseim a konzultációk során szégyenkezés és tabuk nélkül tudjanak velem beszélgetni.”

Sepsi Helga

Sepsi Helga

Szexuálpszichológus jelölt

„Munkámat a feltétel nélküli elfogadás, az empátia és a hitelesség jegyében végzem, megteremtve egy biztonságos közeget, ahol a klienseimben rejlő lehetőségek kibontakozhatnak.”

Hegyi Fanni

Hegyi Fanni

Szexuálpszichológus jelölt

„Hiszek abban, hogy ha kellő megértést és elfogadást kapunk másoktól, azáltal meg is tud kezdődni a gyógyulás egy jobb élet irányába.”

Damia

Filozófiánk

Hiszünk abban, hogy megfelelő szexuális edukáció mellett a szexuális egészség elérhető. Feladatunknak érezzük, hogy inspiráljuk az embereket a szexuális fejlődésre. Meggyőződésünk, hogy felkészült szakemberként az a dolgunk, hogy a hozzánk fordulókat barátságos és bizalommal teli légkörben, hiteles információk átadásával segítsük a vágyott szexuális minőség eléréséhez.

Rólunk mondták

Mostanában a szexualitásommal foglalkozom sokat. Ezt a mi konzultációink inspirálták. Annyi dologra ráébredtem Katalintól kapott tanácsok, megértés és figyelem által.

31 éves, női kliens

Fanni a beszélgetéseink során nagy mértékben megkönnyítette számomra, hogy az élményeimet és érzéseimet megfogalmazzam, így nemcsak neki tudtam beszámolni róluk, de én magam is egyre jobban eligazodtam közöttük. A több hónapnyi közös munka után az elfogadottság és az önelfogadás új tapasztalata alakult ki bennem, és az elhatározás, hogy tovább dolgozom ezzel a most kapott eszközeim segítségével.

51 éves, női kliens

Elérkeztem olyan témákhoz, melyek feloldásához szeretnék iránymutatást kérni egy külső szemlélőtől. A korábbi közös és eredményes konzultációk miatt ismét Katalintól kérek ehhez segítséget

35 éves, férfi kliens

Félve fordultam segítségért, mivel annyi és olyan különböző féle problémám volt mind önmagammal, mind az elmúlt években átélt élményeimmel kapcsolatban, hogy azt sem tudtam hol kezdjem. Márta az első alkalommal eloszlatta ezeket a félelmeket, azóta minden konzultációt nagyon várok és egyre több eredményét érzem minden alkalommal. Csak ajánlani tudom a vele közös munkát!

30 éves, férfi kliens

Rendkívül hasznos volt, segített megfogalmazni a konkrét problémáimat és ezekre fókuszálva tudtunk haladni és a jelen helyzetemen segíteni. A találkozók kellemes környezetben, Fanni személyiségének köszönhetően nyugodt hangulatban és mindig a megbeszélt időben zajlottak.

28 éves, férfi kliens

Életem egy nehéz időszakában kerültem Mártához. Tudatosult bennem, hogy egyedül nem sikerül megoldani a problémáimat, segítségre van szükségem. Nagyon jól felkészült szakembernek tartom, egyéni beszélgetéseink során végig kedves gondoskodással figyel rám, feladatokat ad, segít jobban megismerni önmagam, megérteni az elakadásaim mögött álló mélyebb összefüggéseket. Hihetetlen jó érzés, hogy van valaki, akire számíthatok és tud is segíteni. Köszönöm!

37 éves, női kliens

Foglalj időpontot nálunk

w

15 perces ingyenes konzultáció

Orientációs beszélgetés, mely során a tanácsadással kapcsolatos alapvető kérdéseket tisztázzuk.

Foglalj időpontot

Megteheted ezt telefonon és e-mail-ben is.

Az első alkalom

Nyitott szemlélettel és teljes diszkrécióval várunk konzultációra.