Szabó Márta

Szexuálpszichológus jelölt

Éveken keresztül a versenyszférában dolgoztam HR területen, illetve párhuzamosan pszichológus munkakörben tevékenykedtem különböző projektekben. Jelenleg magánrendelés keretében végzek pszichológiai tanácsadói munkát.

Pszichológus diplomámat az Eötvös Loránd Tudományegyetemen szereztem 2016-ban, majd egy 2 éves módszerspecifikus képzés keretében a kognitív viselkedésterápiás módszert sajátítottam el. 2021 őszétől szexuálpszichológiai szakpszichológusi képzésben veszek részt.

Hiszem, hogy mindannyiunkban benne van a változás képessége, a kellő rugalmasság és kitartás ahhoz, hogy az általunk vágyott célokat elérjük. Előfordul azonban, hogy egy-egy akadály az utunkba kerül – ilyenkor hatalmas bátorságra vall, hogy tudunk és merünk segítséget kérni. Mert pszichológushoz járni egyáltalán nem gyengeség, sőt éppen ellenkezőleg.

Munkám során maximális odafordulással segítem hozzá klienseimet ahhoz, hogy az önismeret fejlesztése és belső erőforrások mozgósítása által megküzdjenek a nehézségekkel. Tanácsadói munkám személyközpontú szemléletben, kognitív viselkedésterápiás technikákat alkalmazva végzem, melyek abban segítenek, hogy az egyes helyzetek észlelése során létrejövő gondolati torzításokat, negatív gondolatokat korrigáljuk. Az együttműködésben hiszek, mely során az aktív figyelem, az empátia és feltétel nélküli elfogadás légkörében kísérem a hozzám fordulókat elakadásaik feldolgozásában.

További szakembereink

Katona Katalin

,,Fontosnak tartom, hogy klienseim a konzultációk során szégyenkezés és tabuk nélkül tudjanak velem beszélgetni.”

Váradi Fanni

“Hiszek abban, hogy a szexuális zavarok, elakadások és problémák nagy része megváltoztatható, vagy megszüntethető, ha motiváltak vagyunk rá.”

hegyi fanni szexualpszichologus jelolt oldala

Hegyi Fanni

„Hiszek abban, hogy ha kellő megértést és elfogadást kapunk másoktól, azáltal meg is tud kezdődni a gyógyulás egy jobb élet irányába.”

sepsi helga szexualpszichologus jelolt oldal

Sepsi Helga

„Munkámat a feltétel nélküli elfogadás, az empátia és a hitelesség jegyében végzem, megteremtve egy biztonságos közeget, ahol a klienseimben rejlő lehetőségek kibontakozhatnak.”