Szexuálpszichológiát és párterápiát is vállal Thoma Gábor

Thoma Gábor

Szexuálpszichológus

Thoma Gábor vagyok, pszichológus és szexuálpszichológus. Mindig fontosnak, érdekesnek, hasznosnak, hozzám közelállónak tartottam a mások problémáira való ráhangolódást és szükségesnek az intuitív, ösztönös segítségnyújtást, tanácsadást. Azonban hosszú és kanyargós út vezetett el addig, míg eljutottam oda, ahol találkozhatunk. Sok éves értékesítői múlt, a nemzetközi és multi cégek világából kerültem vissza az iskolába, immár tanítóként, hogy végül szaktudással is lehetőségem legyen segíteni másoknak.

 

A pszichológusi pályám a Károli Gáspár Református Egyetem alap képzésével kezdődött 2014-ben, amit 2016-ban a Szegedi Tudományegyetem Kognitív pszichológia mesterszakos végzettsége követett. Végül az ELTE-n szereztem meg a Szexuálpszichológus diplomát. 

 

A magánpraxisom mellett középiskolában is dolgozom iskolapszichológusként. Szívügyem a fiatalok, tinédzserek támogatása, és ebben a nehéz életszakaszban jelentkező problémákban való segítségnyújtás. 

Szintén alapvető fontosságú dolognak tartom, hogy a kapcsolatteremtés, kommunikáció, empátia, tolerancia terén is fejlesszük magunkat, akárcsak azt, hogy építsük a tudatosságunkat és önismeretünket a szexualitásunk terén is. Ennek segítségével sokkal jobban érthetjük mi történik velünk, hogy látnak minket mások, miként működik a párkapcsolatunk, hogyan formálódik az énképünk.  

 

Személyesen Komáromban dolgozom, de online a világ bármely pontjáról elérhető vagyok. Bármi módon is kerülünk kapcsolatba, igyekszem megteremteni azt a légkört, amiben a hozzám forduló azt érezheti, hogy az az egy óra tényleg csakis róla szól és bármit kimondhat, megkérdezhet, amit szeretne.

További szakembereink

katalin opt

Katona Katalin

,,Fontosnak tartom, hogy klienseim a konzultációk során szégyenkezés és tabuk nélkül tudjanak velem beszélgetni.”

katalin opt

Szabó Márta

,,Hiszem, hogy mindannyiunkban benne van a változás képessége, a kellő rugalmasság és kitartás ahhoz, hogy az általunk vágyott célokat elérjük.”

katalin opt

Váradi Fanni

“Hiszek abban, hogy a szexuális zavarok, elakadások és problémák nagy része megváltoztatható, vagy megszüntethető, ha motiváltak vagyunk rá.”

katalin opt

Fazekas Kata

„Hiszem, hogy a hozzám forduló párok a saját kapcsolatuk szakértői, az én feladatom ennek tudatában segíteni – kérdezni, megerősíteni, új szemléletet, szempontot, keretet, új módszert behozni, hogy a párok ennek mentén megtalálhassák a saját válaszukat.”

katalin opt

Hegyi Fanni

„Hiszek abban, hogy ha kellő megértést és elfogadást kapunk másoktól, azáltal meg is tud kezdődni a gyógyulás egy jobb élet irányába.”

katalin opt

Morcsányi Adrienn

„Merj álmodni, változtatni, bízz benne, hogy meg fog történi a változás. Az erő benned van, változtatni mindig lehet, ha mi magunk is akarjuk.”

katalin opt

Szabó Rita

Hiszem, hogy mindenkiben megvan a fejlődéshez, változtatáshoz szükséges potenciál – az én célom, hogy közös munkával felszínre hozzuk ezeket az erőforrásokat.

Szexuálpszichológiai tanácsadás - Tala Zsófia

Tála Zsófia

Elakadásaink és problémáink megoldása, meggyőződésem szerint, minden esetben bennünk van, melynek felszínre hozatalában a leginkább önismeretünk mélyítése segíthet és önmagunk őszinte, szeretetteljes elfogadása. E folyamat kísérésében törekszem segíteni a hozzám fordulókat.”

katalin opt

Tőtös Ádám

Azt gondolom, a párkapcsolatban megjelenő tünet nem valamelyik fél hibájának a következménye, hanem egy kettőjük között fennálló rejtett kapcsolati nehézség nem ideális megoldási kísérlete.

katalin opt

Vass-Kanik Renáta

“Hiszem, hogy mindannyian megérdemlünk egy olyan kiegyensúlyozott szexuális életet, amely hozzájárul a teljes, örömteli élethez és gazdagítani képes személyiségünket.”