totos adam pszichologus damia szexterapia

Tőtös Ádám

Pszichológus, coach, képzésben lévő párterapeuta
Páros konzultáció

Tanulmányaimat az Eötvös Loránd Tudományegyetem Pedagógiai és Pszichológiai Karán, illetve a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Karának Klinikai és Egészségpszichológia mesterszakán végeztem. Pályafutásomat az egészségügyben, az Országos Mentőszolgálat kötelékében kezdtem, az utóbbi egy évtizedben pedig a versenyszférában egy multinacionális vállalatnál dolgoztam, mellette coaching képesítést szereztem. Egy év felfedező utazással töltött karrierszünet erősített meg abban, hogy a lélektan számomra a fontos irány. Jelenleg a Magyar Családterápiás Egyesület tagjaként pár-és családterapeuta képzésben veszek részt, terápiás megközelítésemet ebből adódóan a rendszerszemlélet határozza meg.

Azt gondolom, a párkapcsolatban megjelenő tünet nem valamelyik fél hibájának a következménye, hanem egy kettőjük között fennálló rejtett kapcsolati nehézség nem ideális megoldási kísérlete. Azon dolgozom klienseimmel, hogy feltárjuk a kapcsolati működésük hátterében meghúzódó okokat, és a kötődési, érzelmi szükségletekre fókuszálva elérjünk egy stabilabb, mindkét fél számára kielégítőbb működést. Munkám során azt tartom a legfontosabbnak, hogyan észleljük partnerünk jelzéseit, a személyiségünk miként befolyásolja ennek megélését, és érzéseink hogyan határozzák meg reakcióinkat.

További szakembereink

katalin opt

Szabó Márta

,,Hiszem, hogy mindannyiunkban benne van a változás képessége, a kellő rugalmasság és kitartás ahhoz, hogy az általunk vágyott célokat elérjük.”

katalin opt

Váradi Fanni

“Hiszek abban, hogy a szexuális zavarok, elakadások és problémák nagy része megváltoztatható, vagy megszüntethető, ha motiváltak vagyunk rá.”

Barna Boglárka egyéni konzultációt vállal

Barna Boglárka

„Hiszem, hogy a változáshoz bátorság és kitartás kell. Célom, hogy segítsek megtalálni és elhinni mindazoknak, akik megtorpannak: ez mindannyiunkban megvan.”

Fazekas Kata párterapeuta és pszichológus

Fazekas Kata

„Hiszem, hogy a hozzám forduló párok a saját kapcsolatuk szakértői, az én feladatom ennek tudatában segíteni – kérdezni, megerősíteni, új szemléletet, szempontot, keretet, új módszert behozni, hogy a párok ennek mentén megtalálhassák a saját válaszukat.”

Hegyi Fanni

„Hiszek abban, hogy ha kellő megértést és elfogadást kapunk másoktól, azáltal meg is tud kezdődni a gyógyulás egy jobb élet irányába.”

Morcsányi Adrienn szexuálpszichológus és örökbefogadási tanácsadó

Morcsányi Adrienn

„Merj álmodni, változtatni, bízz benne, hogy meg fog történi a változás. Az erő benned van, változtatni mindig lehet, ha mi magunk is akarjuk.”

Szexuálpszichológiai tanácsadás - Tala Zsófia

Tála Zsófia

Elakadásaink és problémáink megoldása, meggyőződésem szerint, minden esetben bennünk van, melynek felszínre hozatalában a leginkább önismeretünk mélyítése segíthet és önmagunk őszinte, szeretetteljes elfogadása. E folyamat kísérésében törekszem segíteni a hozzám fordulókat.”

Thoma Gábor

„Ha valaki eljutott odáig, hogy kimondja, valami nem jó és elég bátorságot gyűjt ahhoz, hogy felkeressen egy pszichológust, akkor a munka legalább felét már el is végezte. A többiben igyekszem segíteni.”

katalin opt

Vass-Kanik Renáta

“Hiszem, hogy mindannyian megérdemlünk egy olyan kiegyensúlyozott szexuális életet, amely hozzájárul a teljes, örömteli élethez és gazdagítani képes személyiségünket.”