Váradi Fanni

Szexuálpszichológus

Tanulmányaimat az Eötvös Loránd Tudományegyetemen végeztem (2015), klinikai-és egészségpszichológiai specializáción, majd ugyanitt szexuálpszichológiai szakpszichológus képesítést szereztem (2018). Az évek során számos módszerrel is megismerkedtem, kognitív és viselkedésterápiás konzultáns és relaxációs terapeuta végzettséget is szereztem 2016-ban. Egyetemi éveim után foglalkoztam krónikus betegekkel, dolgoztam iskolapszichológusként, illetve szabadúszó újságíróként is. Jelenleg magánrendelés keretében várom klienseimet.

Munkám során nagyon fontos számomra, hogy empatikus, biztonságos, őszinte és szakmaiságot tükröző közeget teremtsek, és ezáltal arra bátorítsam klienseimet, hogy bízzanak bennem, és közösen tudjunk dolgozni céljaik elérésében.

Kiemelt szakterületem a szexuális tanácsadás. Hiszek abban, hogy a szexuális zavarok, elakadások és problémák nagy része megváltoztatható, vagy megszüntethető, ha motiváltak vagyunk rá. Annak ellenére, hogy az ilyen fajta nehézségek nagyon gyakoriak, az emberek általában nehezen beszélnek róluk és szégyenkeznek miattuk. Biztosíthatom a hozzám fordulókat, hogy a konzultációk során szabadon, tabuk és félelem nélkül tudunk megoldást találni elakadásaikra.

További szakembereink

Szabó Márta

,,Hiszem, hogy mindannyiunkban benne van a változás képessége, a kellő rugalmasság és kitartás ahhoz, hogy az általunk vágyott célokat elérjük.”

katalin opt

Katona Katalin

,,Fontosnak tartom, hogy klienseim a konzultációk során szégyenkezés és tabuk nélkül tudjanak velem beszélgetni.”

hegyi fanni szexualpszichologus jelolt oldala

Hegyi Fanni

„Hiszek abban, hogy ha kellő megértést és elfogadást kapunk másoktól, azáltal meg is tud kezdődni a gyógyulás egy jobb élet irányába.”

sepsi helga szexualpszichologus jelolt oldal

Sepsi Helga

„Munkámat a feltétel nélküli elfogadás, az empátia és a hitelesség jegyében végzem, megteremtve egy biztonságos közeget, ahol a klienseimben rejlő lehetőségek kibontakozhatnak.”